Om F10.no

  • I 2005 ble selskapet Nettprodukt etablert for å handtere en stadig økende etterspørsel av hjemmesider hos norske bedrifter.
  • I 2010 opprettet selskapet nettbutikken F10.no som et ekstratilbud til eksisterende og nye kunder, slik at en større andel daglighandel skulle kunne samles hos en leverandør. Da hovedsakelig kontorrekvisita, kantinemateriell og bildefremvisning.
  • I 2011 - som et resultat av uventet stor pågang fra privatmarkedet - ble det lagt fokus på et bredere produktspekter som foruten allerede nevnte kategorier utviklet seg til hjem, fritid, foto, video, gadgets, mobil, nettbrett og hobby.
  • I 2012 ble selskapet Frostvik AS opprettet for å ta over all drift hos Nettprodukt, inkludert F10.no. En ny nettbutikk ble etablert under det nye selskapets hoveddomene - Frostvik.no. 
  • I 2013 etablerte Frostvik AS enda to nettbutikker med hvert sitt særegne spesialsortiment - Electia.no og Kramstad.no. 
  • I 2013 - 01. juni åpnet F10.no i samarbeid med Crazyshop.no en fysisk butikk på Amfi Kjøpesenter i Larvik. Butikken har en grunnflate på 235 kvm hvor F10.no disponerer 10 % av lokalet. F10.no Amfi Kjøpesenter har til hensikt å være et pickup-point i Larvik for nettbutikken.
  • I 2015 ble avgjørelsen tatt for omlegging av produktsortiment rettet mot bedrift. Kramstad.no overtar blant annet salg av kontorrekvisita, og F10.no introduserer nye spennende hobbyprodukter som blant annet omhandler radiostyrte biler, -fly, -båter og -droner.
  • I 2015 åpnet F10.no ny butikk i Storgata 12, 3210 Sandefjord. Butikken har et areal på 120m2 og inneholder de mest populære produktene i vårt sortiment, blant annet mobiltilbehør, datatilbehør, softgun og fjernstyrte modellbiler, -fly, -droner og -båter.

 

Sponsing og støtte

F10.no setter hvert år av et øremerket produktvolum som går til sponsing av veldedige tiltak og andre formål vi synes fortjener å bli lagt merke til. Fra tid til annen sponser vi også nettsider, blogger og skribenter med produkter for test og omtale.

Et eksempel på et veldedig tiltak som har blitt sponset av F10.no er CookingCharityChicks som meldte seg på Mongolia Charity Rally 2012. Planleggingen begynte i 2011, hvorav de før avreise landet en rekke sponsoravtaler, blant annet med F10.no. Vi leverte dem fotoutstyr og -tilbehør som kom godt med underveis. I Juli 2012 møtte vi jentene på kaia i Larvik for overlevering av sponset utstyr til turen. Les mer om Mongolian Charity Rally og CookingCharityChicks her...

Har du et pågående eller planlagt prosjekt, en nettside eller en blogg du føler kan være objekt for en sponsoravtale fra F10.no kan vi kontaktes gjennom nettsidens kontaktskjema. Oppgi navn, alder (evt. for alle deltakere) og en beskrivelse av prosjektet, og over hvor lang tid prosjektet vil vare. Alle henvendelser vil bli vurdert på likt nivå, og vi vil ta kontakt hvis du/dere blir valgt.

 

Kontaktinformasjon

Alle henvendelser som inneholder spørsmål om ordrer må inneholde kundenummer, eventuelt ordrenummer og/eller fakturanummer. For å kunne svare deg best vil vi gjerne at du tar kontakt gjennom kontaktskjemaet på nettsiden eller via Live-Support som vises nederst i høyre hjørne hvis en kundebehandler er ledig. Vi vil svare deg så raskt som mulig.

Kontakt oss gjennom kontaktskjemaet.

Vår postadresse er: Frostvik AS avd. F10.no, Postboks 64 Fritzøe Brygge, 3285 Larvik.

Organisasjonsnummer: 998437164 mva.